Houdt u van sneeuwpret en bent u altijd op zoek naar de beste wintersport aanbiedingen? Dan is een last minute wintersport vakantie van Go Ski een zeer aantrekkelijk optie. Wij bieden u de keuze uit een breed aanbod wintersportvakanties op bestemmingen in heel Europa. Bovendien bent u bij ons verzekerd van de beste prijzen voor uw skivakantie.

De gewone wintersportvakanties op de website van Go Ski zijn namelijk al aantrekkelijk geprijsd, maar dit geldt in het bijzonder voor onze last minute skireizen. Wanneer u relatief kort voor vertrek boekt, kunt u profiteren van waanzinnige kortingen voor een wintersport vakantie van de hoogst mogelijke kwaliteit. Twijfel dus niet te lang en sla direct uw slag!


Neem contact met ons op

Last minute wintersport inclusief skipas

Een last minute wintersport vakantie bij Go Ski komt in vele varianten. Een aantal zaken zijn echter standaard bij ons skivakanties inbegrepen. Vanzelfsprekend krijgt u van ons een skipas, zodat u direct toegang heeft tot het skigebied en geen seconde langer hoeft te wachten met het uitoefenen van uw grootste hobby.

Dit bespaart u tegelijkertijd het nodige geld, want met name in de grotere skigebieden kan de prijs voor een skipas al snel oplopen tot wel 50 euro per dag. Daarnaast ontvangt u van ons standaard een reisprijs zekerheidscertificaat, sneeuwgarantie én een Best-Price-Garantie. Zo weet u niet alleen zeker dat u voor de best mogelijke prijs op reis gaat, maar bent u ook gegarandeerd van sneeuwpret!

Goedkope skivakantie inclusief chalet en vliegen

Misschien wel het belangrijkste element dat standaard is inbegrepen bij uw last minute wintersport van Go Ski, is de accommodatie. U heeft hierbij onder meer de keuze uit appartementen, studio’s, chalets, hotels, gasthoven en ontbijtpensions. In sommige gevallen is ook de verzorging inbegrepen, zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft.

In andere gevallen kunt u de verzorging probleemloos bijboeken, net zoals er diverse andere extra’s bijgeboekt kunnen worden. Denk hierbij onder meer aan een goedkope vliegreis, ski- en snowboardles en ook niet onhandig: ski- en snowboardverhuur. Zo komt u tijdens uw last minute wintersport werkelijk niets tekort.

Wintersport boeken in Oostenrijk, Duitsland en vele andere landen

De wintersportvakanties van Go Ski spelen zich af in populaire skigebieden door heel Europa. Een uitstekend voorbeeld hiervan is Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental, dat met 280 pistekilometers en 91 banen en liften het grootste samenhangende skigebied in Oostenrijk vormt. Maar niet alleen skiërs kunnen hier hun hart ophalen, ook minder sportieve familieleden zullen zich vermaken.

Meer dan 70 restaurants en après-skiclubs staan garant voor heerlijk eten, drinken en de nodige gezellige feestjes. Niet voor niets is dit skigebied in Oostenrijk meermaals uitgeroepen tot een van de beste skigebieden wereldwijd. Maar ook in andere landen, waaronder Duitsland, heeft Go Ski voor uw last minute wintersport alleen de allerbeste skigebieden geselecteerd.

Wat is de sneeuwhoogte tijdens mijn last minute wintersportvakantie?

Tijdens een skivakantie bestaat er niets mooiers dan de aanblik van een uitgestrekt, gesloten sneeuwdek op de piste. Er moet namelijk sprake zijn van een bepaalde sneeuwhoogte om in een skigebied goed te kunnen snowboarden en skiën. Op onze website vindt u daarom een actueel en uitgebreid overzicht van alle sneeuwhoogtes in Oostenrijk.

Zo weet u zeker dat het u tijdens uw last minute wintersport vakantie niet aan sneeuw zal ontbreken. Wilt u direct goedkoop een skireis boeken of heeft u aanvullende vragen over een van onze geheel verzorgde vakanties? Neem dan contact op via info@goparcs.nl of stel uw vraag telefonisch via +31(0)320 – 840059.