Talloze Nederlanders kijken er elk jaar weer naar uit: de wintersportvakantie. Behoort u ook tot deze groep en kunt u niet wachten om binnenkort weer een goedkope skivakantie te boeken? Doe dit dan bij voorkeur niet via een duur reisbureau, maar maak gebruik van de handige website van Go Ski. In enkele simpele stappen boekt u bij ons een voordelige en compleet verzorgde wintersportvakantie.

Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht van al onze huidige wintersport aanbiedingen. U bent verzekerd van de beste skigebieden in een diversiteit aan landen, waaronder Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italië en niet te vergeten: het immens populaire en gastvrije wintersportland Oostenrijk.


Neem contact met ons op

Wintersportvakantie inclusief skipas

Op de website van Go Ski zijn alle ingrediënten voor een onvergetelijke wintersportvakantie ruimschoots aanwezig. Standaard komen onze skivakanties namelijk met een brede selectie inbegrepen zaken zoals onder meer een skipas. Hiermee onderscheiden wij ons van veel andere aanbieders, waarbij u tijdens uw vakantie dagelijks flink moet betalen voor toegang tot de piste.

Bij Go Ski is de skipas standaard in uw boeking inbegrepen, waardoor de totale kosten voor uw goedkope skivakantie nóg lager uitvallen. Dat dit geenszins ten koste gaat van de kwaliteit, blijkt uit het feit dat u van ons naast een Best-Price-Garantie, ook een sneeuwgarantie én een reisprijs zekerheidscertificaat ontvangt. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt voor uw wintervakantie.

Goedkope skivakantie boeken die kindvriendelijk is

Het boeken van een goedkope skivakantie brengt soms risico’s met zich mee, want niet alle skigebieden en accommodaties zijn optimaal geschikt voor kinderen. Go Ski heeft daarom alleen de skigebieden en accommodaties geselecteerd die zonder enige twijfel kindvriendelijk zijn, zodat u ook uw jonge kinderen zorgeloos mee kunt nemen op uw skireis.

Kiest u voor een goedkope studio met een woon- en slaapruimte of geeft u de voorkeur aan een appartement of chalet met een extra ruimte? Of wellicht streeft u naar nog meer luxe, zoals een gasthof of hotel met een uitgebreide wellnessruimte en solarium. Wat uw wensen ook zijn: op de website van Go Ski kunt u kiezen uit een variëteit aan kwalitatief hoogwaardige accommodaties.

Wintersportvakantie in Duitsland of Oostenrijk?

Minstens net zo belangrijk als de keuze voor de uiteindelijke accommodatie, is de keuze voor een vakantieland en het bijbehorende skigebied. Een land als Duitsland is onder Nederlanders bijvoorbeeld mateloos populair als bestemming voor een wintersportvakantie, onder meer vanwege de praktische ligging en de familiegeoriënteerde skigebieden met toegankelijke afdalingen.

Een meer dan uitstekend alternatief is Oostenrijk: een traditioneel wintersportland dat onder wintersportliefhebbers misschien nog wel meer populariteit geniet. De prachtige landschappen in combinatie met de tot in detail geprepareerde pistes maken dit sneeuwwitte en gastvrije land de ultieme locatie voor uw wintersportvakantie.

Goedkoop op wintersport via Go Ski

Naast geliefde wintersportvakantie bestemmingen als Duitsland en Oostenrijk, kunt u bij Go Ski ook een skivakantie boeken naar landen zoals Zwitserland, Frankrijk en Italië. Wilt u bepaalde wintersportgerelateerde zaken bijboeken? Geen enkel probleem: van ski- en snowboardverhuur tot vliegreizen en verzorging, u voegt het met enkele muisklikken toe aan uw vakantie.

Zo creëert u altijd de wintersportvakantie van uw dromen en dat bovendien tegen de meest voordelige prijzen. Wilt u meer informatie ontvangen over onze skireizen op maat of heeft u een specifieke vraag over een van onze wintervakanties? Stuur dan een mail naar info@goparcs.nl of kom telefonisch in contact met een medewerker via +31(0)320 – 840059.